Leading Ladies

Fem & Daan: Leading Ladies op je event

Fem & Daan zijn enorm veelzijdig. Ze zingen, spelen, dansen, presenteren, entertainen en schrijven. Daardoor zijn ze in staat een evenement van begin tot eind op een bijzondere manier sfeer en kleur te geven. Zij noemen zichzelf ook wel de ‘sfeermanagers’.

Een warm welkom bij de deur, een gedegen interview, een spannend debat, een luchtig spel, een geraffineerde (pub)quiz, of (ter afsluiting) een korte voorstelling of lied op maat. Ze creëren met jou samen de hele dag en leggen de accenten dáár waar ze moeten liggen. Natuurlijk gooien ze daarbij graag hun muzikaliteit in de strijd. Tweestemmig aangekondigd worden of een gezongen menukaart, alles is mogelijk.

(Sensoor vrijwilligersdag:)

Fem & Daan waren de leading ladies op ons event, de vrijwilligersdag. Tijdens deze dag zetten wij 600 van onze vrijwilligers in het zonnetje voor het bijzondere werk dat zij dag en nacht doen. Fem & Daan waren onmisbaar. Door hen kreeg de dag kleur, een lach en een traan en een luchtige en ontspannen sfeer. Alle programmaonderdelen werden professioneel aan elkaar geknoopt. Zij hebben alles in zich: het welkom heten van de gasten, de dag voorzitten op een luchtige toon, een lied op maat schrijven, alle programmaonderdelen aan elkaar praten, zingen en nog veel meer… Zij zijn de rode draad op je evenement!

Ik kreeg werkelijk waar tranen in mijn ogen toen al onze deelnemers op het eind gingen staan en meezingen op het lied dat Fem & Daan hadden gemaakt voor ons, geweldig!

Fem en Daan en Blokhuis en David

Door hun vakmanschap, hun jarenlange ervaring in het theater maar ook in de evenementenbranche, gecombineerd met hun empathische en intuïtieve vermogens, ben je verzekerd van een indrukwekkend, humorvol en uitdagend event.

Interesse in een vrijblijvende brainstorm?

Stuur een mail naar info@femendaan.nl of bel: 06-48050275