Wie is Fem (zonder Daan)?

Fem (Femke Mostert) is in 1998 afgestudeerd aan de Akademie voor Kleinkunst in Amsterdam. Hier heeft ze lessen gevolgd bij o.a. Karin Bloemen, Joost Prinsen, Adelheid Roosen, Jenny Arean, Frank Sanders, Rients Gratema en Peter Römer.
In haar afstudeerjaar liep ze stage bij Brigitte Kaandorp, zij vertolkte een rol in ‘Brigitte, de Musical’. Deze werd ook meerdere malen uitgezonden op televisie.

Na haar afstuderen kreeg ze al snel een vaste rol (Christine) in de bekende televisieserie ‘Kees & co’ naast Simone Kleinsma en Rik Hoogendoorn. Met Rik maakte ze een theaterprogramma getiteld ‘De jaren 70’, en speelde dit een seizoen lang in theaters door heel Nederland. Ook speelde ze in diverse jeugdtheaterproducties, o.a. bij ‘Mevrouw Smit’.

Fem spreekt veel stemmen in voor verschillende jeugdseries en films. Zo is zij te horen als de adder in ‘Kung Fu Panda’, als de moeder in de Netflixserie ‘Vrije Teugels’, en in vele andere rollen voor series op Netflix en Nickelodeon.
Ook is zij sinds een aantal jaren een veelgevraagd dagvoorzitter, en geeft ze dikwijls presentatietrainingen binnen het bedrijfsleven. Vaak samen met Daan.

Ze heeft ondertussen ook twee kinderen gekregen (niet samen met Daan overigens) en woont met veel plezier in de oude volksbuurt de Pijp, in het centrum van Amsterdam.

Meer weten? Kijk op: WEBSITE FEM