Reviews

Rien Brus, Aegon:aegon

Aegon organiseert sinds 2016 de Global Aegon Awards – een ‘recognition’ event waarin we bijzondere collega’s en hun bijzondere prestaties in het zonnetje zetten. In 2019 deden we dit oor het eerst onder de bevlogen leiding van duo Fem & Daan. Het is bijzonder knap hoe ze met hun aanwezigheid erin slagen om tijdens een gala diner en awards uitreiking een avond lang het energie-niveau van finalisten en gasten hoog te houden, en tegelijkertijd onze Award finalisten en winnaars het middelpunt van de avond te laten zijn. Precies zoals het doel is van deze bijzondere avond.

 

 

Joke Meindersma, Movisie:movisie

Fem&Daan hebben de uitreiking van de Meer dan handen Vrijwilligersprijzen echt energie en dynamiek gegeven. Van het hilarische onthaal van alle gasten op de rode loper tot aan de presentatie van de uitreiking: ze wisten een sfeer neer te zetten die perfect paste bij het publiek en kregen iedereen mee. Ze denken goed mee in de voorbereiding, bereiden zich inhoudelijk uitstekend voor en zijn met hun energieke manier van presenteren zowel professioneel als flexibel. Zo schakelden ze moeiteloos van een gesprek met staatssecretaris Paul Blokhuis naar een interview met een overdonderde prijswinnaar en improviseerden ze er op los toen de dansgroep nog niet klaar stond. Wij vonden het heel prettig samenwerken en kijken uit naar een vervolg!

Femendaan inhaken met de zaal

Karen van Engelshoven, Sensoor:sensoor

Fem & Daan waren de leading ladies op ons event, de vrijwilligersdag. Tijdens deze dag zetten wij 600 van onze vrijwilligers in het zonnetje voor het bijzondere werk dat zij dag en nacht doen. Fem & Daan waren onmisbaar. Door hen kreeg de dag kleur, een lach en een traan en een luchtige en ontspannen sfeer. Alle programmaonderdelen werden professioneel aan elkaar geknoopt. Zij hebben alles in zich: het welkom heten van de gasten, de dag voorzitten op een luchtige toon, een lied op maat schrijven voor jouw organisatie, alle programmaonderdelen aan elkaar praten, zingen en nog veel meer… Zij zijn de rode draad op je evenement!

Ik kreeg werkelijk waar tranen in mijn ogen toen al onze deelnemers op het eind gingen staan en meezingen op het lied dat Fem & Daan hadden gemaakt voor ons, geweldig!

Myrthe Dolstra, gast Sensoor:

Gisteren tijdens de Sensoor vrijwilligersdag in Hilversum voor het eerst kennis gemaakt met Fem&Daan. Wat deden jullie het fantastisch! Ik ben echt onder de indruk, wat een sfeer hebben jullie gecreëerd met zijn tweeën. Complimenten!

Marijtje Pilon, Gemeente Goeree Overflakkee:

Bent u op zoek naar leuke, spontane en gezellige gastvrouwen voor een bijeenkomst of evenement, dan bent u bij Fem & Daan zeker aan het juiste adres! Vanaf het eerste moment hebben zij met ons meegedacht over het thema van ons vrijwilligersevenement en de uitwerking daarvan. Tijdens ons vrijwilligersevenement werden de vrijwilligers groots onthaald op de rode loper en er was aandacht voor iedereen. Het welkomstwoord en de menu’s werden gezongen en zelfs onze wethouder werd zingend aangekondigd. Er werd afgesloten met een leuk slotlied. En dit alles op leuke herkenbare melodieën die nog dagen in ons hoofd zaten. Het is fijn samen werken met Fem & Daan, ook gedurende het evenement was een aanpassing van het programma geen probleem, ze dachten mee en vulden het in.
Wij, maar zeker ook onze gasten, hebben genoten van deze avond. De reacties waren dan ook lovend!

Tinka Lansbergen, Hendrik Ido Ambacht:

Fem&Daan hebben de Ambacht Veilig Dag op een leuke een ludieke manier weten aankleden.
Met een origineel en divers aanbod binnen de rol als dag-presentatrices wisten zij de verschillende aspecten van veiligheid ook op een andere manier onder ons publiek onder de aandacht te brengen!
De energie bleef er gedurende de hele dag van af spatten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s